2016-08-08 08:07:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen rugalmas

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Igazán szerencsés napra számíthat! Az anyagi helyzetében valamilyen kedvező fordulat várható, ez pedig hosszú hónapokra előre megoldja majd sok gondját. A párja rossz kedvében olyasmiket is a fejéhez vághat, amiket nem gondol komolyan. Ne vegye a lelkére!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy jó hír valamelyik családtagjától óriási örömet szerez önnek. Ma adódhat pár félreértés a munkahelyén, de ezeket is sikerül azonnal tisztázni. Délután egy baráti beszélgetés során értékes ötleteket kaphat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kemény fába vágta a fejszéjét, a terveit alaposan át kell gondolnia. A sikerhez a kitartáson túl határozottságra is szüksége van, ne hagyja, hogy az irigyei elbizonytalanítsák!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kellemes hangulatban kezdheti ezt a hetet, még másoknak is lesz ereje segíteni. Egy fontos családi megbeszélést nem szabad elmulasztania, mert önt is érinti a kérdés. Legyen rugalmas, a többiek értékelni fogják, ha legalább hajlandó megfontolni az ötletet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma sok szórakozásban lehet része, és a munkájában is nagyszerű eredményeket érhet el. Mindent el tud végezni, amit csak akart. Estére azonban elfárad, emiatt kissé ingerülten reagálhat a párja kérdéseire.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár nem minden az elképzelései szerint alakul, még ez sem zavarja meg a jókedvét. Nincs szükség rá, hogy új célt tűzzön ki magának, egyszerűen csak más tervet kell kitalálnia a megvalósításhoz. Egy esti váratlan látogatás óriási örömet szerez önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bosszantó kellemetlenségekkel indul a napja, mindenhol várakoznia kell, így aztán eleve nagy késéssel kezdi el a munkát. Nyugodjon meg, a kapkodással úgyis csak ront a helyzeten! Délutánra már sikerül behoznia a lemaradást.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nehezen halad a feladataival. Nyugodtan kérjen segítséget a kollégáktól, az elmúlt időszakban sokat dolgozott mások helyett. Vegye egy kicsit lazábbra a napot, a hivatali ügyintézést is halassza el, és az új tervek megvalósítását is később kezdje el.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy régi, lezáratlan ügye kerülhet ma előtérbe, ez okozhat egy kis bosszúságot önnek. Úgy látszik, most van az ideje annak, hogy megoldja, amit akkor elmulasztott. Az estét már jó hangulatban töltheti!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha újítást tervez a munkájában, akkor ma beszélje ezt meg a főnökével, mert most pozitív fogadtatásra találnak az ötletei. Ha változtatni akar az életmódján, és fel szeretne hagyni egy rossz szokásával, most az is könnyebben megy, mint egyébként.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek a kisugárzása ma, öröm a társaságában lenni. Jól tud összpontosítani a feladataira, hamar végez mindennel. Ha ön egyedülálló, akkor ma este megismerkedhet valakivel, beköszönthet a nagy betűs szerelem az életébe!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne menjen bele parttalan vitákba, ezek most különösen megviselhetik. Ha valaki provokálja, akkor is jobb, ha szó nélkül hagyja a dolgot! Ne reagáljon a főnöke ingerült megjegyzésire se…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: